Megrendelés
Munkajog

Fizessen elő a Munkajogra!

Előfizetés

XVIII. Országos Munkajogi Jogesetmegoldó és Perbeszédverseny (MJO, 2023/2., 82. o.)

2023. május 5-én az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán került megrendezésre a XVIII. Országos Munkajogi Jogesetmegoldó és Perbeszédverseny, a hazai munkajogi képzés egyik legrangosabb eseménye. A versenyen ezúttal hat egyetem - a Debreceni Egyetem (DE), az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE), a Miskolci Egyetem (ME), a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), valamint a Széchenyi István Egyetem (SZE) - csapata mérkőzött meg.

A zsűri - Szolnokiné dr. Csernay Krisztina (elnök, a Kúria bírája), dr. Szalai Beatrix (bíró, Fővárosi Törvényszék) és dr. Zsédely Márta (ügyvéd) - az első helyet az ELTE, a másodikat a KRE, míg a harmadikat a DE csapatának ítélte oda. A legjobb felperes díját a zsűri Savannah Rose Dawudnak (KRE) ítélte oda, a második helyezést Benyovszki Lili (ELTE), a harmadikat Lőrincz Gergely (DE) érte el. A legjobb alperes díját Merényi Panna (ELTE) nyerte el, második Hontvári Tamás (SZE), harmadik Véber Petra (DE) lett. A legjobb bíró Nábrádi Dániel (ELTE) lett, a második helyen Gyetvai Marcell (KRE), a harmadikon Molnár Dániel (DE) végzett.

A teljes tartalom megtekintéséhez jogosultság szükséges.

A Jogkódex-előfizetéséhez tartozó felhasználónévvel és jelszóval is be tud jelentkezni.

Az ORAC Kiadó előfizetéses folyóiratainak „valós idejű” (a nyomtatott lapszámok megjelenésével egyidejű) eléréséhez kérjen ajánlatot a Szakcikk Adatbázis Plusz-ra!

Visszaugrás

Ugrás az oldal tetejére